Prof. Dr. Uğur CAVLAK Ulusal Kongrelere Katılım - Biruni Üniversitesi

Prof. Dr. Uğur CAVLAK Ulusal Kongrelere Katılım

17 Kas 2022 Perşembe
Prof. Dr. Uğur CAVLAK Ulusal Kongrelere Katılım

1.Doğu Karadeniz Fizyoterapi Günleri,“Fizyoterapide Multidisipliner Yaklaşımlar Sempozyumu” 3- 4 Kasım 2022 tarihinde Trabzon’da düzenlenmiştir. Bu kongrede davetli koşmacı olan SABİF Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Uğur Cavlak “Spinal Cerrahi Sonrası Rehabilitasyon” konulu bir konferans vermiştir.

XVIII. Fizyoterapide Gelişmeler Kongresi, Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi tarafından, 8-11 Eylül 2022 tarihleri arasında The Ankara Hotel, Ankara’da uluslararası katılımlı olarak ‘Hastalıkta ve Sağlıkta Fizyoterapi Rehabilitasyon’ yüz yüze gerçekleştirilmiştir. Bu kongrede davetli koşmacı olan SABİF Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Uğur Cavlak “Spinal Kord Yaralanmalarında Biyopsikososyal Yaklaşım” konulu bir konferans vermiştir.