Hırvatistan Rijeka Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve İdari Personelini Erasmus Kapsamında Fakültemizi Ziyaret Etti - Biruni Üniversitesi

28 Nis 2023 Cuma

17 Nisan- 20 Nisan tarihleri arasında Erasmus kapsamında Hırvatistan Rijeka Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden yedi öğretim üyesi ve iki idari personelden oluşan bir ekip Fakültemizi ziyaret etti. Bu ziyaret kapsamında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (İngilizce) ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksek Lisans Öğrencileri’ne hitaben iki ayrı oturumda seminerler verildi. Ayrıca Hemşirelik (İngilizce)’ne Hırvatistan’da hemşirelik eğitimi ile ilgili seminer verildi.

Gelecekte daha çok işbirliği temennisi ile misafirlerimizi uğurladık.