Hemşirelik Bölümü Bilimsel Makale Yayınları - Biruni Üniversitesi

Hemşirelik Bölümü Bilimsel Makale Yayınları

03 Ağu 2021 Salı
Hemşirelik Bölümü Bilimsel Makale Yayınları

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü öğretim üyelerimizden

• Prof. Dr. Nezihe KIZILKAYA BEJİ‘nin ”The effect of a counseling and training program on the treatment of women with overactive bladder.” başlıklı makalesi Pyschology Health & Medicine (Q2) dergisinde  ve ‘’How do urinary incontinence types affect sexual function and quality of life for Turkish women?’’ başlıklı makalesi Luts Lower Urinary Tract Symptoms (Q4) dergisinde yayınlanmıştır.

• Prof. Dr. Leman ŞENTURAN’ın ‘’The Effect of Position Support During Orthopedic Surgery on Postoperative Pain: A Randomized Controlled Trial’’ başlıklı makalesi Pain Management Nursing  (Q2) dergisinde yayınlanmıştır.

• Dr. Öğr. Üyesi Selmin KÖSE ve Arş. Gör. Merve MURAT’ın ”Determination of stress, depression and burnout levels of front-line nurses during the COVID-19 pandemic” başlıklı makalesi International Journal of Mental Health Nursing (Q1) dergisinde yayınlanmıştır.