Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nde ERASMUS hareketi pandemide de devam ediyor! - Biruni Üniversitesi

16 Ağu 2021 Pazartesi

Tüm dünyada Uluslararası değişim programları pandemi süresince oldukça olumsuz etkilendi. SABİF FTR bu süreçte eğitim ve staj hareketliliğine devam ediyor.

FTR 2. sınıf öğrencilerimizden Berkay Üzümcü ve Mehmet Yıldırım Hırvatistan Rijeka Üniversitesi “Thalassotherapia Opatija” kliniğinde 2 aylık Erasmus stajlarını sürdürmekteler.

Rijeka Üniversitesi mezun öğrencileriden Francesca Papalardo ve Nino Belac ise Erasmus+ kapsamında Biruni Üniversitesi FTR kliniklerinde gözlem ve pratik stajlarını sürdürmekteler.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.