Duyu Bütünleme Bozukluklarında Multidisipliner Yaklaşım Sempozyumu - Biruni Üniversitesi

Duyu Bütünleme Bozukluklarında Multidisipliner Yaklaşım Sempozyumu

28 May 2018 Pazartesi
Duyu Bütünleme Bozukluklarında Multidisipliner Yaklaşım Sempozyumu

Üniversitemizde 23.05.2018 tarihinde Ergoterapi bölümümüzün düzenlediği ‘Duyu Bütünleme Bozukluklarında Multidisipliner Yaklaşım’ adlı sempozyumda üniversitemiz rektörü Prof Dr. Adnan Yüksel, Prof. Dr. Hülya Kayıhan, Prof. Dr. Fatma Çelik, Dr. Öğr. Üyesi Başar Öztürk ve Öğr. Gör. Remziye Akarsu, duyu bütünleme bozukluklarına klinik bakış, duyu bütünleme terapisi, beslenme yaklaşımları ve ortez yaklaşımları konularında çok değerli bilimsel sunumlarda bulundular.

Ülkemizde Ergoterapi Bölümü’nün kurucusu aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi Ergoterapi Bölüm Başkanı  Sayın Prof. Dr. Hülya Kayıhan’ı üniversitemizde gururla ve minnetle ağırladık. Sempozyuma İstanbul’un çeşitli üniversitelerinden Ergoterapi Bölümü öğrencileri, duyu bütünlüğü alanında klinik uygulayıcılar ve öğretim üyelerinin ilgisi yoğundu. Sempozyumun açılışında Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) müzik grubunun konserine yer verildi.

Sempozyumun sonunda multidisipliner çalışmanın gerekliliği ve devamlılığı konusunda görüş birliğine varılmıştır.

[Best_Wordpress_Gallery id=”14″ gal_title=”20180528duyu”]