Dil ve Konuşma Terapisi İngilizce Bölümü Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinliğini Gerçekleştirdi - Biruni Üniversitesi

Dil ve Konuşma Terapisi İngilizce Bölümü Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinliğini Gerçekleştirdi

    Yayın Tarihi :
    26 Mar 2024 Salı
    10:59
Dil ve Konuşma Terapisi İngilizce Bölümü Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinliğini Gerçekleştirdi

    Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi İngilizce Bölümü, Sürekli Eğitim Merkezi ile birlikte düzenlediği Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliği, büyük ilgi gördü. Önemli hocaların katılımıyla gerçekleştirilen bilgilendirme etkinliği, dil ve konuşma terapisi perspektifinden Down sendromunu ele aldı. Etkinlikte, alanında uzman hocaların katkılarıyla farkındalığın artması hedeflendi.

    Biruni Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri, 21 Mart’ta Biruni Üniversitesi Merkez Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Down sendromuna dair bilgi ve farkındalığın arttığı etkinlikte, katılımcılara değerli bilgiler aktarıldı ve önemli sorular yanıtlandı.

    Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi İngilizce Bölümü, Down Sendromu Farkındalık Günü’nde gerçekleştirdiği etkinlikle toplumsal farkındalığı artırmaya yönelik önemli bir adım attı. Etkinliğe destek olan herkesi tebrik ediyoruz ve birlikte hareket etmenin önemine inanıyoruz.