Avrupa Diyetetik Dernekleri Federasyonu Kongresi’nde (EFAD), Prof. Dr. Fatma ÇELİK ve Öğr. Gör. Ezgi ERTAL’ın katkılarıyla bildiri sunumu gerçekleştirildi. - Biruni Üniversitesi

25 Eki 2023 Çarşamba

Avrupa Diyetetik Dernekleri Federasyonu (EFAD) tarafından düzenlenen 14. EFAD Kongresi 12-14 Ekim tarihleri arasında Budapeşte’de gerçekleştirildi. Beslenme ve Diyetetik Bölüm başkanımız Prof. Dr. Fatma ÇELİK, bölüm akademisyenlerinden Öğr. Gör. Ezgi ERTAL hocamız ve öğrencilerimiz Dyt. Merve SEVİM, Dyt. Şeyma AKÇA DEMİR sundukları bildirileri ile kongreye katkı sağladı.