2.Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi - Biruni Üniversitesi

2.Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi

08 May 2019 Çarşamba
2.Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin düzenlemiş olduğu 2. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresine Ergoterapi Bölümü olarak katılımımızı gerçekleştirdik. Kongrede Ergoterapi bölüm başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Başar ÖZTÜRK “Skleroderma tanılı ampute bireyde günlük yaşam aktivitelerine yönelik 3D Printer ile üretilen adaptif ekipman uygulamaları: Vaka çalışması” ve “Assessment of sleep, stress level and time management in final year unıversity students” adlı sunumlarını , bölümümüz akademisyenlerinden  Araş. Gör. Gözde ÖNAL “Lise öğrencilerinin çalışma ortamında yapılan ergoterapi müdahalelerinin akademik başarı üzerine etkisi” adlı sunumunu, bölümümüz 4. Sınıf öğrencilerinden Nilay MULUMULU “Mental retardasyonlu bireylerde kişi-çevre-aktivite modeli temelli ergoterapi değerlendirmesi” ve bölümümüz 4. Sınıf öğrencilerinden  Cansu TOSUN “Göçmen çocuklarda yaşam kalitesi, psikososyal durum ve aktivite performansı arasındaki ilişki” konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.

1. etkinlik-2

1. etkinlik-1