Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji bölümü akademisyenlerinden Öğr.Gör.Hülya Osmanoğlu’nun e-MÜZİKODEM Projesi - Biruni Üniversitesi

Tarih : 05 Eki 2021 Salı

Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji bölümü akademisyenlerinden Öğr.Gör.Hülya Osmanoğlu’nun e-MÜZİKODEM Projesi üniversitemiz BİRATTO Direktörlüğünün desteği ile Avustralya Büyükelçiliğinden hibe almaya hak kazanmıştır.

e-MÜZİKODEM projesi, ilkokul dönemindeki 7-9 yaş işitme kayıplı çocukların dil-konuşma ve hareket koordinasyonunu içeren ”e-Müzikal Kognitif Dil Eğitimi Modülünün” geliştirilmesi, uygulanması ve etkisinin testlerle değerlendirilmesi amacıyla planlanmıştır.