2021-2022 Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni - Biruni Üniversitesi

2021-2022 Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni

Tarih : 28 Haz 2022 Salı
2021-2022 Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni

Sağlık Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni 23 Haziran 2022 tarihinde 21:00’da gerçekleştirildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi birincisi Beyza SOYMAN, ikincisi Nilay ASAN, üçüncüsü Gülcan ADEM’e ödülleri takdim edildi.

Beslenme ve Diyetetik bölümü birincisi Şevval MEMİŞ, Çocuk Gelişimi bölümü birincisi Esra YALIN, Dil ve Konuşma Terapisi Elif Nur AKBAYIR, Ebelik bölümü birincisi Beyza SOYMAN, Ergoterapi bölümü birincisi Gülcan ADEM, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü birincisi Pınar MALKOÇ, Hemşirelik bölümü birincisi Çağlanur YILMAZ, Odyoloji bölümü birincisi Ebrar YAŞAR, Sağlık Yönetimi bölümü birincisi Nurça TURAN, Sosyal Hizmet bölümü birincisi Kübra Güneş’e plaketleri takdim edildi.

Tüm öğrencilerimizi kutluyoruz. Mesleki ve sosyal yaşamlarında başarılar diliyoruz.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı