Not Yükseltme Sınavı - Biruni Üniversitesi

Not Yükseltme Sınavı

Tarih : 03 Tem 2023 Pazartesi
Not Yükseltme Sınavı

Sağlık Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar y.y. Not Yükseltme Sınavı Müracaatları ve Sınav Tarihi aşağıda belirtilmiştir.

Not: Mezuniyet Durumunda Olan Öğrenciler İçin Not Yükseltme Sınav Müracaatları;

*Öğrenci İşlerinden alınacak imzalı Transkript belgesi ile yukarıda belirtilen Müracaat tarihlerinde Biruni Binası Dekanlık 7.kat Fakülte Sekreterliğine yapılacaktır.

*Online Müracaatlarda yukarıda belirtilen tarihlerde ve 08:30-18:00 mesai saatlerinde istenilen belgelerin eksiksiz rkaya@biruni.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Eksik gönderilen evrak işleme alınmayacaktır.

03.07.2023

Not Yükseltme Sınavı Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.