Mezuniyet Durumunda Olan Öğrencilerin Tek Ders Sınavları Duyurusu - Biruni Üniversitesi

Mezuniyet Durumunda Olan Öğrencilerin Tek Ders Sınavları Duyurusu

Tarih : 13 Şub 2023 Pazartesi
Mezuniyet Durumunda Olan Öğrencilerin Tek Ders Sınavları Duyurusu

13.02.2023

Sağlık Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Güz y.y. Tek Ders Sınavı Müracaatları ve Sınav Tarihi aşağıda belirtilmiştir.

Tek Ders Sınavı Müracaat Tarihleri Tek Ders Sınav Tarihi Tek Ders Sınav Saati Derslik
    27 – 28 Şubat  2023 01 Mart 2023 14:00

B-612

Not: Mezuniyet durumunda olan  mezuniyeti için Tek Dersi kalan Öğrencilerin Tek Ders Sınav Müracaatları;

*Öğrenci İşlerinden alınacak imzalı Transkript belgesi ile yukarıda belirtilen Müracaat tarihlerinde Biruni Binası Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı 7.kat Fakülte Sekreterliğine yapılacaktır.

*Online Müracaatlarda yukarıda belirtilen tarihlerde istenilen belgelerin eksiksiz rkaya@biruni.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Eksik gönderilen evrak işleme alınmayacaktır.

*Tek ders sınavı başvuru formu ektedir.

FK.FR.34 TEK DERS SINAVI BAŞVURU FORMU