Erken Çocukluk ve Ergenlik Dönemi Vaka Örnekleri Eşliğinde Psikososyal Gelişim - Biruni Üniversitesi

Erken Çocukluk ve Ergenlik Dönemi Vaka Örnekleri Eşliğinde Psikososyal Gelişim

Tarih : 06 Oca 2023 Cuma
Erken Çocukluk ve Ergenlik Dönemi Vaka Örnekleri Eşliğinde Psikososyal Gelişim

Biruni Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Topluluğu tarafından 28 Aralık Çarşamba günü Biruni Konferans Salonunda Çocuk Gelişimci Ramazan ANLI ve Çocuk Gelişimi Uzmanı Merve ARSLAN ALDEMİR’in paylaşımları ile “Erken Çocukluk ve Ergenlik Dönemi Vaka Örnekleri Eşliğinde Psikososyal Gelişim” konulu etkinlik gerçekleştirilmiştir. Dr. Öğr. Üyesi Damla PEKTAŞ hocamızın başkanlığında Erken Çocuklukta yaşanan davranış problemlerine yönelik ilk olarak Merve ARSLAN ALDEMİR vaka örneklerini öğrencilerimiz ile paylaşmış sonrasında da ergenlik döneminde yaşanan sorunlarla ilgili olarak Ramazan ANLI vaka örneklerini öğrencilerimiz ile paylaşmıştır. İki oturum sonrasında soru-cevap bölümüne geçilerek toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik sona ermiştir.