“8 Mart Dünya Kadınlar Günü Slogan Yarışması” Sonuçları açıklandı - Biruni Üniversitesi

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü Slogan Yarışması” Sonuçları açıklandı

Tarih : 21 Mar 2022 Pazartesi
“8 Mart Dünya Kadınlar Günü Slogan Yarışması” Sonuçları açıklandı

Beslenme ve Diyetetik Topluluğu ve Kadın Araştırmaları Topluluğu işbirliğinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadına yönelik her türlü çeşit şiddete karşı umudu aşılama, vazgeçmeme, azim, dayanışma, birlik ve beraberlik, mücadele, haklar, hukuk ve kadının birey olduğunu vurgulayarak toplumda farkındalık yaratma amacıyla düzenlenen slogan yarışması sonuçları açıklandı.

“İçimizdeki sessizliğin Çığlığı”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Slogan Yarışması” “Kadınlar çok konuşuyor” dediniz. İçimizdeki sessizliğin çığılığıydı,  sözcüklerimizi dinlemediniz, Biz Yakılan kadınlarımızın küllerinden yeniden yeşereceğiz.” sloganıyla Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Öğrencisi Dilara Diş birinci, “Ağaçlar hayat için önemlidir. Kesildiklerinde yerlerine yenileri dikilir. Kadınlar da insanlık için önemlidir. Fakat her yok olan kadın, insanlığın sonuna yaklaşmak demektir.” sloganıyla Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencisi Merve Gör ikinci, “A woman doesn’ t stop carrying the world just as the World doesn’ t stop spinning” İngilizce sloganıyla  Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencisi Beyza Büyükbayrak üçüncü oldu. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.