Erasmus+ KA107 Projesi kapsamında El Salvador’da bulunan UNASA Üniversitesine Personel Hareketliliği gerçekleştirildi! - Biruni Üniversitesi

28 Eki 2021 Perşembe

Biruni Üniversitesi 2020 yılı Teklif Çağrısı Döneminde Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği – Ortak Ülkeler ile Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA107) projesine başvurmuş, proje başvurusu başarılı bulunmuş ve başvuruda bulunmuş olan Vakıf Üniversiteleri arasında hibe alanlardan biridir. El Salvador’da bulunan Universidad Authonoma de Santa Ana Üniversitesi’ne proje kapsamında, Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü, Kurum Koordinatör Yardımcısı Ebru Kara ile Sağlık Bilimleri Fakültesi, Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Görevlisi Damla Pektaş Universidad Authona de Santa Ana’da personel hareketliliği gerçekleştirmiştir. Üniversitemizin Uluslararasılaşmasını geliştirmek ve Erasmus+ yaygınlaştırma faaliyetlerini yürütmek üzere gerçekleştirilen projede partner Üniversitemiz ile anlaşmamızı genişletmek amaçlanmıştır. Bunun yanı sıra Avrupa Birliği El Salvador Temsilciliği ile toplantı düzenlenmiştir.