Pediyatrik Odyoloji : Çocuklarda Perifer ve Sentral İşitsel İşlemleme ve İşitsel Eğitim Kongresi - Biruni Üniversitesi

30 May 2018 Çarşamba

31 Mart- 1 Nisan tarihinde Biruni Üniversitesi SABİF odyoloji bölümü tarafından Pediyatrik Odyoloji: Çocuklarda Perifer ve Sentral İşitsel İşlemleme ve İşitsel Eğitim kongresi gerçekleştirildi. Kongrede, Odyoloji bilimininde uzmanlaşmak isteyen öğrencilere ve akademik çalışanlara farklı perspektiflerden bakış açısı kazandırmak hedeflendi. Kongremize desteklerinden dolayı sayın rektörümüz Prof. Dr. Adnan Yüksel hocamıza, Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanımız Prof. Dr. Nezihe Kızılkaya Beji hocamıza, kongre başkanı Doç. Dr. Fulya Yalçınkaya hocamıza, Dr. Öğretim Üyesi Helen Sarmadi hocamıza, konuşmacı olarak kongremizde yer alan tüm değerli öğretim üyelerine ve Odyoloji Bilimi ile ilgilenen bizleri yalnız bırakmayan Türkiye’nin dört bir yanından bin bir zahmetle gelen tüm katılımcılarımıza ve desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz.

[Best_Wordpress_Gallery id=”16″ gal_title=”20180530odyoloji”]