Ergoterapi Derneği Yönetim Kurulu ve Biruni Üniversitesi Ergoterapi Bölümü Toplantısı - Biruni Üniversitesi

12 Nis 2019 Cuma

11.04.2019 tarihinde Ergoterapi Derneği Gençlik Komisyonu, üniversite ziyaretleri kapsamında Biruni Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi bölümü öğrencileri ile bir araya geldi. Toplantı kapsamında;
    -Ergoterapi Derneği Gençlik Komisyonu Biruni Üniversitesi bölüm ve sınıf temsilcileri belirlendi.
    -Ergoterapi Derneği faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgi verilip, yol haritası sunuldu.
    -Ergoterapi Derneği ve üniversite ortaklığı ile yapılabilecek proje ve etkinlik önerileri öğrenciler ile interaktif bir şekilde konuşuldu.
    -Ergoterapistlerin istihdam alanları ve mezuniyet sonrası süreç ile ilgili bilgi verildi.
    Ergoterapi Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Erg. Cemre Kargalı ve Erg. Enes Tuğrul’a ziyaretleri için teşekkür ederiz.