Engelli Öğrencilerin Kognitif Rehabilitasyonlarının Gerçekleştirilmesi Amacıyla ‘Ergoterapi Ünitesi’ Kuruldu - Biruni Üniversitesi

11 Ara 2017 Pazartesi

Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri, Biruni Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü ve Ata Yadigarı Kuruma Gönül Verip İlham Alanlar Dayanışma Derneği’nin (DİLHAN) ortak projesi kapsamında Zeytinburnu Kazım Özalp İlkokulu’nda engelli öğrencilerin kognitif rehabilitasyonlarının gerçekleştirilmesi amacıyla bir ‘Ergoterapi Ünitesi’ kurulmuştur.  08/12/2017 tarihinde Kazım Özalp İlkokulunda  yapılan açılış törenine Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülmen Güven, Biruni Üniversitesi adına Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı aynı zamanda Ergoterapi Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Başar Öztürk, Zeytinburnu İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürü Sevim Avcı   ve Ata Yadigarı Kuruma Gönül Verip İlham Alanlar Dayanışma Derneği (DİLHAN) başkanı Havva Gürak, öğretmenler ve öğrenciler katılım göstermişlerdir.