Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Fatma ÇELİK “Diyetisyenlik ve Kariyer” Konulu Konuşma Yaptı - Biruni Üniversitesi

Yayın Tarihi :
    06 Mar 2019 Çarşamba

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme Ve Diyetetik Bölümü tarafından düzenlenen konferansa konuk oldu. Medipol Üniversitesi Güney Kampüs Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte hocamız, ‘Diyetisyenlik ve Kariyer’ üzerine bir konuşma gerçekleştirdi. Ekip olarak çalışmanın zorlukları aşmada kilit rol oynadığını kaydeden hocamız, iş yerlerinde başarıya ulaşmak için iyi işleyen bir sistemin olması gerektiğini söyledi. Konuşmasından sonra hocamıza plaket takdim edildi.

IMG-0820

IMG-0821