1. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi - Biruni Üniversitesi

Yayın Tarihi :
    01 Haz 2018 Cuma
1. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi

Burdur’da 2-5 Mayıs 2018 tarihlerinde düzenlenen  1. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE YAŞAM KONGRESİ’nde Sağlık Bilimleri Fakültesi  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölüm başkanı Dr. Öğretim Üyesi Üyesi Buket Akıncı ‘Tip 2 Diyabetli Kadınlarda Fonksiyonel Kapasite Ve El Kavrama Kuvveti Ölçümünün Sağlıklı Kadınlarda Karşılaştırılması‘ isimli çalışmasının sözel sunumunu gerçekleştirmiştir.

Kongrede ayrıca; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Başar Öztürk, Ergoterapi Bölümü 3. sınıf öğrencisi Süleyman Emre Aydın ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü son sınıf öğrencisi Ayşe Arsen Keçer’in gerçekleştirdikleri ‘Tekerlekli Sandalyenin Antropometrik Özellikleri ile Kullanıcı Performansı Arasındaki İlişki’ isimli çalışmanın sözel sunumu ise Ayşe Arsen Keçer tarafından yapılmıştır.

[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”20180601″]