Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri Öğrencileriyle Buluştu! - Biruni Üniversitesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri Öğrencileriyle Buluştu!

17 Eyl 2021 Cuma
Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri Öğrencileriyle Buluştu!

28 Mart 2021, Pazar günü Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri öğrencileriyle iki ayrı oturumda Birdeha sistemi üzerinden online olarak buluştu. Etkinlik üniversitemiz YouTube kanalından da canlı olarak yayınlandı.

İlk oturuma Acil Yardım ve Afet Yönetimi, Beslenme ve Diyetetik, Çocuk Gelişimi, Dil ve Konuşma Terapisi ve Ebelik bölümünden 280 öğrencimiz, ikinci oturuma ise Ergoterapi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Odyoloji, Sağlık Yönetimi ve Sosyal Hizmet bölümlerinden 218 öğrencimiz katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Yüksel ve Dekanımız Prof. Dr. Nezihe Kızılkaya Beji’nin açılış konuşmalarının ardından Dr. Öğr. Üyesi Nursel Aydıntuğ ve Klinik Psikolog Zeynep Zengin Covid-19 pandemisinde yaşanılan ruh sağlığı sorunları ile ilgili sunum yaptı.