Akademisyenlerimizin bilimsel makaleleri yayınlanmıştır - Biruni Üniversitesi

Akademisyenlerimizin bilimsel makaleleri yayınlanmıştır

18 Mar 2021 Perşembe
Akademisyenlerimizin bilimsel makaleleri yayınlanmıştır

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Arzu RAZAK ÖZDİNÇLER’in ”Interactive video game-based approaches improve mobility and mood in older adults: A nonrandomized, controlled trial” başlıklı makalesi Journal of Bodywork & Movement Therapies (Q2) dergisinde ve ‘’Comparison of the effects of two different exergaming systems on balance, functionality, fatigue, and quality of life in people with multiple sclerosis: A randomized controlled trial’’ başlıklı makalesi Multiple Sclerosis and Related Disorders(Q2) dergisinde, ‘’Chest Wall Mobility: Identification of Underlying Predictors’’ başlıklı makalesi Journal of Manipulative and Physiological Therapeutics (Q1) dergisinde, ‘’The efficiency of mirror therapy on drop foot in Multiple Sclerosis Patients’’ başlıklı makalesi Acta Neurol Scand (Q2) dergisinde yayınlanmıştır.

Doç. Dr. Zeynep HOŞBAY’ın ‘’Reliability and validity of the brachial plexus outcome measure in children with obstetric brachial plexus palsy’’ başlıklı makalesi ‘’ Journal Hand Therapy (Q1) dergisinde yayınlanmıştır.

Değerli akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.