Uzaktan Eğitimin Geleceği Toplantıları - Biruni Üniversitesi

Uzaktan Eğitimin Geleceği Toplantıları

04 Şub 2021 Perşembe
Uzaktan Eğitimin Geleceği Toplantıları

28 Ocak 2021 tarihinde, Üniversitemizde, Sayın Dekanımız Prof. Dr. Nezihe Kızılkaya Beji başkanlığında çok sayıda dış paydaşımızın da katılımıyla “Uzaktan Öğretimin Geleceği/Sağlık Bilimleri Eğitimi” konulu etkinlik BirDeha sistemimiz üzerinden senkron bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin birinci bölümünde, diğer üniversitelerin Sağlık Bilimleri Fakültelerinin değişik bölümlerinden Öğr. Üyeleri kendi üniversite ve bölümlerindeki uzaktan öğretim deneyimlerini paylaştı. Etkinliğin 2. bölümünde ise Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesinden her bölümden Öğretim Üye ve elemanları kendi bölümlerinde uzaktan öğretimde mevcut durumu özetlediler, yaşanan problemlere çözüm önerilerini sıraladılar sonrasında soru-cevap yapılarak toplantı sonlandırıldı.