Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Türkçe) Bölümümüzün TÜBİTAK 1002 Başarısı - Biruni Üniversitesi

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Türkçe) Bölümümüzün TÜBİTAK 1002 Başarısı

Tarih : 26 Ağu 2022 Cuma
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Türkçe) Bölümümüzün TÜBİTAK 1002 Başarısı

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Arzu RAZAK ÖZDİNÇLER’in yürütücüsü olduğu, araştırmacı olarak Arş. Gör. Uzm. Fzt. Damla KORKMAZ DAYICAN ve Uzm. Fzt. Burçin ÖZYÜREK’in dahil olduğu ”Postpartum Dönemde Telerehabilitasyon Yöntemiyle ve Süpervize Olarak Uygulanan Pelvik Taban Kas Eğitiminin Pelvik Taban Kas Fonksiyonu, Pelvik Taban Semptomları ve Yaşam Kalitesi Üzerindeki Etkilerinin Karşılaştırılması” başlıklı proje TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Modülü kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak Prof. Dr. Arzu RAZAK ÖZDİNÇLER ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.