Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Türkçe) Bölümümüzün TÜBİTAK 1002 Başarısı - Biruni Üniversitesi

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Türkçe) Bölümümüzün TÜBİTAK 1002 Başarısı

Tarih : 26 Eki 2022 Çarşamba
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Türkçe) Bölümümüzün TÜBİTAK 1002 Başarısı

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arzu RAZAK ÖZDİNÇLER’in yürütücüsü olduğu, araştırmacı olarak üniversitemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Doktora Programı öğrencilerimiz Öğ. Gör. Uzm. Fzt. Şafak Yiğit, Öğ. Gör. Uzm. Fzt. Gülsena Utku Umut, Öğ. Gör. Uzm. Fzt. Büşra Ülker Ekşi’in dahil olduğu ve danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Oya Kaya’nın yaptığı ‘’Geriatriklerde İki Farklı Egzersiz Yönteminin Karşılaştırılması” başlıklı proje TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Modülü kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak Prof. Dr. Arzu RAZAK ÖZDİNÇLER ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.