BİRFTR Projesi 2022 - Biruni Üniversitesi

Tarih : 06 May 2022 Cuma
BİRFTR Projesi 2022

Değerli Meslektaşlarımız ve Sevgili Fizyoterapi Son Sınıf Öğrencilerimiz,
    Biruni Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve Biruni FTR Topluluğu olarak 18 Mayıs 2022 tarihinde düzenleyeceğimiz BİRFTR Projesi 2022 isimli sempozyumumuza sizleri davet etmekten mutluluk duyarız.

Sempozyumuzda FTR son sınıf öğrencilerinin hazırlamış oldukları projelerin sözel bildiri ve poster olarak sunulması planlanmaktadır. Hazırladığınız bildirileri 11 Mayıs 2022 saat 17:30’a kadar birftr@biruni.edu.tr mail adresine danışman onayı ile birlikte göndermenizi rica ederiz.

Bu bağlamda göndereceğiniz bildiriler için yazım kuralları aşağıdaki gibidir:
    – Bildiriler Word formatında Türkçe yazım diliyle hazırlanmalıdır.
    – Başlık ve yazar bilgileri hariç 300 kelimeyi aşmamalıdır.
    – Bildiriler Amaç, Yöntem, Bulgular ve Sonuç başlıkları altında hazırlanmalıdır. Sonuç verileri eksik olan projeler de değerlendirmeye alınacaktır.
    – Anahtar kelimelerin sayısı 3-5 arasında olmalıdır.
    – Yazar ve kurum bilgileri numaralandırılarak yazılmalıdır.
    – Yazım stili Times New Roman, yazı puntosu 12 ve satır aralığı 1 seçilerek, metin her iki yana yaslı olarak hazırlanmalıdır.