Beslenme ve Diyetetik Topluluğu Öğrencileri ve Akademisyenleri Kahvaltıda Buluştu - Biruni Üniversitesi

Tarih : 10 Kas 2021 Çarşamba

Beslenme ve Diyetetik Topluluğu 09.11. 2021 tarihinde “Tanışma Kahvaltısı” düzenledi. Kahvaltı organizasyonunda konuşma gerçekleştrilen Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma ÇELİK ” Yıl içerisinde topluluk bünyesinde gerçekleştireceğiniz faaliyetler ve etkinliklerle; organizasyon becerileriniz, iletişim ve takım çalışması yetkinliklerinizi geliştirebilirsiniz. Proje yönetiminin her safhasını deneyerek öğrenir ve iletişim ağlarınızı geliştirme fırsatına sahip olursunuz. Bu anlamda yıl içerisinde önemli gün ve haftalar başta olmak üzere çok sayıda bilimsel, kültürel ve sosyal etkinlikler gerçekleştirmenizi öneriyorum” dedi. Kahvaltı programı, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.